Marshmallows


Marshmallows 



Ingredienser:
10 gelatinplater
450 sukker
50 g glukose (finnes på apotek)
75 g vann
120 g eggehvite
1 ss vanilapaste
2 ss potetmel
2 ss melis

Fremgangsmåte: 
1. Bløtlegg gelatinplatene i lunkent vann
2. Kok opp glukose sukker og vann
3. Pisk eggehvitene sammen
4. Når sukkerlaken har nåd 121 grader kan du forsiktig helle det i eggehviten
5. Klem vannet ut av gelatinplatene og smelt dem før du blander dem i den piskede blandingen og bland inn vanilapaste
6. Pisk blandingen noen sekunder på lav hastighet
7. Kle et stekebrett med bakepapir eller silikonmatte
8. Hell marshmallow deigen i formen og la den tørke i noen timer
9. Vend stekebrettet opp ned og dra av bakepapiret/silikonmatten
10. Kutt opp små terninger på ca 2x2 cm
11. Bland melis og potetmel på en talerken og dynk marshmallowsene
i blandingen

Kommentarer